Agrofeed Kft. Szalkszentmárton

Agrofeed Kft. Szalkszentmárton
Vadas 7.
6086 Szalkszentmárton
Bács-Kiskun
+36 76/ 539-016
+36 76/ 539-017
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Agrofeed Kft. Szalkszentmárton honlapja

Az Agrofeed Kft termékeit a szalkszentmártoni premix- és takarmányüzemben gyártja. Szalkszentmárton hétszáz éves település, Bács-Kiskun megyében, az ország közepén fekszik. Az üzemben 2006-ban indult a termelés. A tíz hektáros területen, festői környezetben, EU támogatás igénybevételével megépített üzem megfelel a legszigorúbb minőségi és gyártásbiztonsági előírásoknak. Az üzem könnyen megközelíthető az M5 autópályáról Kecskemét és az M6 autópályáról Dunaujváros irányából.


Cégleírás
Az Agrofeed Kft 100%-ban magyar tulajdonban működő vállalat. Tulajdonosa két magyar magánszemély. A vállalkozás egyidős az új évezreddel, mivel 2001-ben kezdte működését.

Az indulásnál 4 fő dolgozott a vállalkozásban. A premixeket bérgyártásban, a Pannonmill lébényi üzemében állították elő. Az első teljes évben, 2002-ben a vállalat 1756 tonna premixet értékesített 635 millió Ft értékben.

A cég 2005-ben Szalkszentmártonban építette meg a legkorszerűbb holland technológiára alapuló premix és prestarter takarmány gyártó üzemét.

Az Agrofeed Kft Magyarország legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé tartozik. 2010-re jól működö, korszerű középvállalattá fejlődött. Évente 2 millió tonna takarmányhoz gyárt előkeveréket, árbevétele 10 milliárd Forint, több, mint 100 főt foglalkoztat, ezzel nem csak Magyarország, hanem Közép-Kelet Európa egyik meghatározó premixgyártójává vált.

A cég tevékenységében jelentős helyet foglal el az export, amely az értékesítésnek több, mint felét teszi ki. Az Agrofeed Kft-nek jól működő leányvállalatai vannak Oroszországban és Ukrajnában.
Kulcsszavak:
Takarmány forgalmazása
Agrofeed Kft. Szalkszentmárton a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Agrofeed Kft. Szalkszentmárton

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Kunszentmiklósi Úti Tanya
  2344  Dömsöd

 2. 6320  Újsolt
 3. Béke Tér 9.
  6320  Solt
 4. Dózsa György út 165.
  2340  Kiskunlacháza
 5. Kastélykert 2
  8112  Zichyújfalu
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete