Agrofeed Kft. Szalkszentmárton

Agrofeed Kft. Szalkszentmárton
Vadas 7.
6086 Szalkszentmárton
Bács-Kiskun

Gazdasági információk

Leírás

Az Agrofeed Kft termékeit a szalkszentmártoni premix- és takarmányüzemben gyártja. Szalkszentmárton hétszáz éves település, Bács-Kiskun megyében, az ország közepén fekszik. Az üzemben 2006-ban indult a termelés. A tíz hektáros területen, festői környezetben, EU támogatás igénybevételével megépített üzem megfelel a legszigorúbb minőségi és gyártásbiztonsági előírásoknak. Az üzem könnyen megközelíthető az M5 autópályáról Kecskemét és az M6 autópályáról Dunaujváros irányából.


Cégleírás
Az Agrofeed Kft 100%-ban magyar tulajdonban működő vállalat. Tulajdonosa két magyar magánszemély. A vállalkozás egyidős az új évezreddel, mivel 2001-ben kezdte működését.

Az indulásnál 4 fő dolgozott a vállalkozásban. A premixeket bérgyártásban, a Pannonmill lébényi üzemében állították elő. Az első teljes évben, 2002-ben a vállalat 1756 tonna premixet értékesített 635 millió Ft értékben.

A cég 2005-ben Szalkszentmártonban építette meg a legkorszerűbb holland technológiára alapuló premix és prestarter takarmány gyártó üzemét.

Az Agrofeed Kft Magyarország legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé tartozik. 2010-re jól működö, korszerű középvállalattá fejlődött. Évente 2 millió tonna takarmányhoz gyárt előkeveréket, árbevétele 10 milliárd Forint, több, mint 100 főt foglalkoztat, ezzel nem csak Magyarország, hanem Közép-Kelet Európa egyik meghatározó premixgyártójává vált.

A cég tevékenységében jelentős helyet foglal el az export, amely az értékesítésnek több, mint felét teszi ki. Az Agrofeed Kft-nek jól működő leányvállalatai vannak Oroszországban és Ukrajnában.
Kulcsszavak:
Takarmány forgalmazása
Agrofeed Kft. Szalkszentmárton a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Agrofeed Kft. Szalkszentmárton

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Május 1. U. 11
  2459  Rácalmás
 2. Tanácsház Utca 42/A
  2427  Baracs
 3. Út
  2344  Dömsöd
 4. Dózsa György Utca 18
  2427  Baracs
 5. Kossuth Utca 25
  2427  Baracs
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete